Home PageOm technorth energilösningar ab

Om TechNorth Energilösningar AB

Luftkonditionering.net drivs av TechNorth Energilösningar AB som även arbetar med uppvärmningslösningar som luft-vatten, luft-luft och frånluft.

TechNorth Energilösningar AB började sin verksamhet under 1988 .Vi tillhandahåller marknaden med värmepumpar och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.

Vår affärsmodell är trygga och smarta lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter och lokaler.

I dagsläget säljer vi majoriteten av marknadens största varumärken och vår strategi är att utmana värmepumpsmarknaden med konkurrenskraftiga priser.

Anledningar att välja oss

  • Egna installatörer/helhetsåtagande: Vi arbetar med egna erfarna installatörer för värmepumparna men också tillhörande VVS och entreprenad arbeten. Det gör att vi har ett äkta helhetsåtagande.
  • Långa garantitider: när du köper värmepump från oss vet du att du får hjälp om något händer.
  • Konkurrenskraftigt totalpris: P.g.a. egna installatörer och stora inköpsvolymer håller vi mycket konkurrenskraftiga priser.
  • Full certifiering: Vi har kylcertifikat kat 1 från INCERT. Vi har också VVS och elbehörighet (bb1).
  • Fullt försäkrade: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK och entreprenadförsäkring hos IF.
  • Vi håller vad vi lovar: Vi passar tider och vi lovar bara det vi vet vi kan hålla.

Experter på kyla

Att välja rätt luftkonditionering är inte det enklaste. Utbudet är ofta stort och varierar från små billiga enheter till komplexa system. Vi vet att inköpspriset inte är det enda att ta ställning till, det viktigast är att du får en lösning som är anpassad för ditt hus eller din lokals förutsättningar.

Genom att ta hjälp av oss ser vi till att du får en luftkonditionering som fungerar effektivt och länge. Vi har hjälpt både stora konferensanläggningar som privatpersoner att få ett behagligt inomhusklimat!